Diagnose Prognose Angst

Overweegt u eens het volgende:

U heeft een vermoeden dat iets met uw gezondheid niet goed is. Een diagnose en prognose veroorzaakt: (grote) Angst, voor de symptomen van de ziekte (vb. pijn), de behandeling (vb. chemo) en doodsangst. Angst brengt iemand in een fysiologische staat die ongunstig is voor genezing.

Kijkt u eens 7 minuten wat Andreas Moritz zegt over angst voor ziekte, dit start na ca. 8 minuten.

Als men overtuigd is van de prognose kan deze waarheid worden, vb. “U heeft nog 2 maanden te leven”.

Het kan moeilijk zijn de juiste statistiek te verkrijgen over conventionele, complementaire en “geen” behandelingen. Cijfers verschillen vaak met de intentie van de bron van deze gegevens. Het kan zijn dat een conventionele behandeling weinig hoop geeft, zoals bij longkanker. Echter de ontwikkelingen gaan snel.

Gebruik uw gezond verstand of haast geboden is. Een ziekte kan zich jarenlang ontwikkelen voordat zich symptomen voordoen.
Echter ook in de healing fase kunnen zich symptomen voordoen. Een conventionele behandeling kan nodig zijn en goed gaan maar is vaak ook destructief. (zie aan het eind van dit bericht een praktijkvoorbeeld van Non-Hodgkin.)

 dr. Hamer

Meer dan 50.000 patienten zijn door dr. Hamer ondervraagd en hij heeft daaruit zijn theorie ontwikkeld, de German New Medicine.
Het verband tussen een mentaal emotioneel conflict (en/of onverwachte shock) en een aandoening wordt daarin beschreven.
Oplossing van dit conflict, en het inzicht in het verloop van de ziekte (conflict active fase en healing fase) kan de angst wegnemen en vergroot de genezingskans aanzienlijk.

Volgens Gnm is ziekte een biologisch evolutionair overlevings-programma.
De Gnm theorie is volgens enkele professoren wetenschappelijk.
Een CT scan kan ieder geval verifieren.​​​​

Metastase

Een diagnose kan een grote (onverwachte) emotionele shock veroorzaken, en daarmee een nieuwe aandoening.
Dit is volgens Gnm de verklaring van metastase.

98% succes

Dr. Hamer stelt dat de German new medicine voor 98% succesvol is in Israel. Voorzichtigheid is geboden met zo’n claim.
Gezonde voeding volgens dr. Gerson wordt ook toegepast.

Story

Dr. Hamer overkwam zelf een onverwachte emotionele shock toen zijn zoon doodgeschoten werd. Enkele maanden later had hij teelbalkanker, vandaar zijn eerste idee over ziekte als biologisch evolutionair overlevings-programma. hij werd succesvol operatief behandeld.
In de Gnm documentatie staat dat bij een onderzoek naar zijn praktijk in Oostenrijk bleek dat meer dan 90% (>6.000) van zijn patienten nog in leven waren. (verificatie?)
Dr. Hamer is dit jaar overleden, het is hoog tijd dat zijn German New Medicine een goede kans krijgt, en dat hij eerherstel verdient.

Conclusie:

Het kan dus een goede keuze zijn dat alvorens u een reguliere diagnose, prognose en (te) zware behandeling ondergaat, eerst kennis neemt van de German New Medicine, die een mogelijke mentaal emotionele verklaring geeft voor uw aandoening, het verloop voorspelt en daarmee uw angst kan wegnemen. denk ook aan dr. Gerson, zie verder.
Gnm werkt met inzicht, niet met medicijnen of therapie, dus je kunt het altijd meenemen.

U bent welkom voor een informatief consult, zie de home pagina, of klik hierboven op Afspraak maken.

U bent geheel vrij om op ieder moment uw eigen (therapie en/of diagnose) keuze te maken!

Linda Goodman / dr. Max Gerson

Linda Goodman over ziekte

In haar boek “Sterretekens” (Kosmos 1988, blz. 68) schrijft zij:
“Iedere fysieke ziekte is zonder uitzondering veroorzaakt door een mentale en emotionele houding.
Arthritis wordt op emotioneel niveau bijvoorbeeld veroorzaakt door wrok, bitterheid en opgekropte frustraties die geen uitlaatklep kunnen vinden. Wees eerlijk, zeg wat je op je hart hebt of koop een boksbal om je af te reageren”.
is pijnlijk… 😉

Stel uw Zelf de vraag waarom u juist op dit moment een specifieke aandoening heeft, en wacht vervolgens op het inzicht en antwoord. U weet het wel!

Stel ook de vraag wat het u kost en wat het u oplevert. wilt u genezen?  wacht op een integer en authentiek antwoord!

dr. Max Gerson

In hetzelfde boek schrijft ze op blz. 95:
“Een boek dat een diepe indruk achterlaat, grote invloed op je denken zal hebben en je mening over kanker misschien zal veranderen is A Cancer Therapy – 50 Cases door dr. Max Gerson.”
“De meeste patienten genazen binnen 90 dagen”.
Het betreft o.a. voeding, zonlicht, rusten, zuiver water en vertrouwen.
de (voedings)voorschriften vragen wel enige wilskracht… (zie echter wat chemo kan doen aan het eind van dit bericht, een praktijkvoorbeeld van Non-Hodgkin.)
Direkt toepasbare, complete informatie over o.a. voeding, dr. Gerson, supplementen en oncologie geeft Chris Wark.

Verdere inzichten:

Het lichaam is niet alleen materieel, chemisch, elektrisch, fysiologisch. Er is een hogere Intelligentie die dit lichaam op orde houdt. Zie wat er gebeurt als deze intelligentie het lichaam bij de dood verlaat. Vertrouwen in deze intelligentie en de goede gang van zaken is van groot belang. Deze intelligentie kan ook het ziekteproces gekozen hebben. Volgens Gnm is ziekte een biologische evolutionair overlevingsmechanisme, gestart door deze intelligentie. U kunt u deze hogere intelligentie meer tijd geven om de gezondheid te herstellen. daarbij krijgt u een uniek en direkt toepasbaar advies hoe om te gaan met voeding, vasten, supplementen, kruiden, ontgifting, homeopathie, beweging, wervelkolom, gebit en gebed (o.a. Chris Wark) Uw gedachten geven uw leven en lichaam vorm, de prognose van uw levensduur bij een ziekte kan realiteit worden als u erin gelooft. (geloof is een sterke gedachte, een overtuiging) lees aan het eind van dit bericht een persoonlijke story.

De succesvolle en bijzondere psychiater Martin Kojc schrijft in zijn boek “het leerboek des levens” (Servire 1974):

Blz. 110:
Iemand komt op de gedachte dat tocht verkoudheid veroorzaakt en is daarvan overtuigd:
“Hoe banger hij daarvoor is, hoe meer hij ertegen strijdt en probeert het kwaad te voorkomen, des te sneller en heviger komt het op, omdat de graad van zijn bestrijding gelijke tred houdt met zijn verkeerde overtuiging die het kwaad veroorzaakt.”

Blz. 115:
“Het leven kan hem niet meer deren, die daarvoor geen angst koestert, die gelijkmoedig staat tegenover alles wat hem vroeger angst aanjoeg, het gebeuren de vrije loop laat en in alles het goede begint te zien.”

U bent welkom voor een informatief consult, zie de home pagina, of klik hierboven op Afspraak maken.

Een persoonlijke ervaring

Zonder specifieke behandeling ben ik van een zeer pijnlijke hernia hersteld, alsmede van verdachte huidklachten die een tijd na de genezing van een heftige zonverbranding optraden.

Een praktijkvoorbeeld van Non-Hodgkin

Een familielid laat een opgezette amandel operatief verwijderen. Na onderzoek van het weefsel wordt Non-Hodgkin geconstateerd.
Er wordt medegedeeld dat hij zonder behandeling nog 6 maanden leeft, en een chemo wordt geadviseerd. Op dat moment is hij geheel klachtenvrij. De chemo veroorzaakt o.a. apathie en depressie, veel overgeven, vermoeidheid, aanzienlijk gewichtsverlies, haaruitval en verwondingen door vallen vanwege krachteloosheid. Na 4 chemo sessies wordt hij “genezen” verklaard maar zal nog 2 extra sessies krijgen voor de zekerheid om terugkeer van de ziekte te voorkomen. Dit wordt balanceren op de rand van overlijden. Een bloedtransfusie helpt hem er doorheen. Hij is goed hersteld en leeft nu 12 jaar later in goede gezondheid. Echter 3 jaar geleden kanker in de urinewegen, die operatief succesvol behandeld is, echter wel enigszins destructief.
German new medicine biedt in beide situaties een ander perspectief, duidelijk is echter dat gezond verstand en voorzichtigheid geboden is!
De ervaring met dit familielid heeft mij gemotiveerd op zoek te gaan naar Something Else!

Een conclusie

De kunst is dus vrij te zijn van angst in een vertrouwen op de juiste afloop, de beste voeding te kiezen (tijdelijk?) en inzicht waarom u juist nu een ziekte heeft en hoe die kan verlopen. Bij dit alles kan deze praktijk u van dienst zijn.

Neem contact met ons op

Als er nog onduidelijkheden zijn, neem gerust contact met ons op.

Bel ons

+31(0)637456815

New Health Practice

Nieuwe Waterweg 55 8226 NE Lelystad

Openingstijden alle lokaties

Maandag - zaterdag
Op afspraak
(we are flexible)

Homeopathy Health and therapy center

WTC - Tower A
Strawinskylaan 517
1077 XX Amsterdam

en

Bolksheuvel 57
5581 VC Waalre

Tel : 06 - 37456815

Email : info@homeotherapycenter.nl

Aangesloten bij